top of page

Старт продажів рулонного газону в Одесі 2023

Обновлено: 22 февр.

Незважаючи на складності логістики у 2023 році, ландшафтна студія DROP продовжує свою відданість зеленим ідеям, пропонуючи до продажу одеситам якісний рулонний газон "ПРЕМІУМ". В умовах мінливої логістики та важких часів студія DROP підготувала нові поля з газоном, незважаючи на всі труднощі. 2023 важкий рік. Порушено всю логістику доставки рулонів газону до Одеси. Але ми працюємо, формуємо списки замовлень та доставляємо газон до нашого міста. Так як ціна доставки рулонів газону постійно змінюється, то на сьогоднішній день вартість рулонного газону 120 гривень за квадратний метр при вивезенні з поля. Виглядає так виглядає.

Складний рік, чудові газонні поля

Технологія "Рулонний Газон", що надається "під ключ", давно стала популярним вибором для озеленення прибудинкових територій, парків та навіть футбольних полів.


Газон, представлений у рулонах "ПРЕМІУМ", вже пройшов усі необхідні підготовчі процедури до продажу

Продаж газону в рулонах марки "ПРЕМІУМ"

Склад рулонного газону:

  • 95% - тонконіг луговий Premium Sod - Jacklin Seed (USA)

  • 5% – райграс багаторічний

Характеристики рулону газону:

  • площа рулону – 0,8 кв.м.

  • довжина рулону - 200 см. +/- 5%

  • ширина рулону – 40 см.

  • вага рулону газону 22-26 кг. (залежить від вологості).


Доставка рулонного газону до Одеси:

Доставка рулонного газону з поля здійснюється в Одесу за попереднім замовленням та повним заповненням машини доставки. Виробничі поля знаходяться – с. Забілоччя, Житомирська область (від Києва 60 км).

Орієнтовна вартість доставки газону "ПРЕМІУМ" до Одеси 50 гривень за квадратний метр.

Також передбачено самовивіз із виробничих полів за попереднім записом


Перший зріз газону у 2023 році

Вартість робіт з укладання рулонного газону:

Ландшафтна студія DROP не лише надає до продажу якісний газон, а й пропонує послуги з укладання "під ключ". Вартість робіт залежить від обсягу замовлення та необхідності підготовки території, вона приблизно становить 80 гривень за метр квадратний

Отримати точніший розрахунок вартості створення газону Ви можете скориставшись нашим


ЯКІСНИЙ НАТУРАЛЬНИЙ РУЛОННИЙ ГАЗОН

Студія ландшафтного дизайну DROP пропонує швидкий та надійний спосіб озеленення прибудинкової території за допомогою технології "Рулонний газон". Укладання готового газону «під ключ» – чудово зарекомендувала себе в ландшафтному дизайні як астних будинків так і для парків та футбольних полів. Вирощений з дотриманням норм і стандартів агротехніки трав'яний газон є різним цілям у ландшафтному дизайні Одеси. Ми пропонуємо до продажу найкращі сорти рулонного газону України.


Замовлення рулонів газону в Одесі.

Студія ландшафтного дизайну DROP пишається пропонованою якістю рулонного газону. Цей натуральний газон, вирощений із любов'ю до природи, стане чудовим доповненням до будь-якого ландшафтного проекту.

Попри складні обставини, DROP продовжує затверджувати свою репутацію надійного постачальника якісного рулонного газону в Одесі. Нехай кожен клієнт студії отримає свій власний шматочок зеленого раю прямо на своїй території!

Для отримання точної оцінки вартості зв'яжіться з нами за наступними контактами:

🌐 Наш веб-сайт: www.drop.od.ua 

📧 Электронная почта: omaraandrey@gmail.com 

📞 Телефон: +380674807486

bottom of page